четверг, 12 февраля 2015 г.

Оцінювання



Оцінювання
  •       Провести обговорення та опитування учнів щодо визначення рівня попередніх знань за допомогою Т-таблиці для того, щоб визначити навчальні потреби учнів до початку їх роботи над проектами.
  •      Забезпечити учнів інформацією та допомогою у набутті необхідних навичок. Вони опрацьовують літературу, шукають відповідну інформацію в мережі Інтернет, використовуючи список запропонованих сайтів, а також ведуть записи у блозі щодо результатів виконаних робіт (там же вони можуть задавати свої запитання вчителеві щодо роботи над завданнями проекту) для того, щоб спрямовувати свій процес навчання, відслідковувати зміни та здійснювати самостійну оцінку свого власного прогресу у навчанні.
  •      Опитування використовується упродовж всієї навчальної теми для того, щоб допомогти учням розвивати навички мислення вищих рівнів, навички 21 століття при розробці змісту учнівських проектів та здійснювати моніторинг власного навчання.
  •       Індивідуальні консультації використовуються для сприяння моніторингу прогресу та підготовки відповідей на будь-які запитання учнів.

Комментариев нет:

Отправить комментарий